Casa de Asigurări de Sănătate, în război cu datornicii

911
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) își recuperează datoriile de la persoanele fizice autorizate prin inter-mediul instanței.
Instituția a câștigat pro-cesul cu avocatul Doina Mazăre, care, potrivit dr. Liviu Mocanu, refuza să-și achite contribuția către CJAS. "Instanța a respins contestația și a admis că trebuie ca avocata să-și achite contribuția la zi către noi, plus cheltuieli de judecată în valoare de 2.600 de lei", a declarat, ieri, dr. Liviu Mocanu, în calitate de președinte al CJAS.
Pentru a-și recupera datoriile, CJAS a demarat procedura de executare silită a debitorilor. Medicul Elvira Ilicea a depus contestație de executare, iar Judecătoria Constanța a admis această contestație.
"Judecătoria Constanța ne îndeamnă să dăm în judecată cabinetul medical individual. Ce să dăm în judecată, clădirea? Cel care reprezintă cabinetul are debite, nu structura organizatorică!", a precizat Mocanu. CJAS a făcut recurs la hotărârea instanței.
CJAS are de recuperat aproape 500.000 de lei, așa că, în ultima perioadă, a intensificat verificările. Cele mai mari datorii le au notarii și avocații.
Reprezentanții instituției se așteaptă ca, până la finele lunii mai, să recupereze jumătate din datorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2374 secunde